Trainers

één kern,
Meerdere stijlen

Jij bent uniek en ieder mens en ieder moment vraagt om een eigen aanpak. Misschien is vandaag het moment om gas te geven, maar wil je morgen liever een luisterend oor. Onze trainers zijn gevoelsmensen die zich voegen naar het moment. Hebben ze dan geen verschillen in karakter en stijl? Zeker wel. Ontmoet hier de trainers en kijk wat we jou kunnen bieden.

Sem

De constante krachtfactor

Sem heeft rust en brengt rust. Met zijn verleden als kok brengt hij kennis over voeding bij The Port. Zijn expertise? Krachttraining met de juiste techniek. Naast vragen over techniek, kun je ook bij Sem terecht voor kennis over voeding.

Jos

De atleet met aandacht

Jos is de allround atleet die graag aan roeien doet. Zijn trainingen zijn intensief, net als zijn coaching. Jos is een bijzonder warm persoon. Hij luistert aandachtig en stelt de juiste vragen. Klaar om te groeien?

Timo

Het onderste uit de kan halen

Timo is een onderdeel van The Port vanaf het eerste uur. Zijn expertise is intensiteit. Presteren kan best wat moeite kosten. Raak geïnfecteerd door Timo's tomeloze energie en behaal die prestaties. Klaar om alles uit jezelf te halen?

Niek

De analysator met humor

Niek richtte in 2020 The Port op. Mensen analyseren kan hij als geen ander. Zowel fysiek als mentaal. De juiste snaar triggeren, zodat jij daarmee de juiste balans vindt. Altijd met passie en een flinke dosis humor!

Felien

Vastberaden met scherp inzicht

Felien begon haar carrière bij The Port als een lid. Ze viel op door haar affiniteit met de sport en haar heldere analyses. Kortom: de perfecte basis voor een trainerschap bij The Port. Kenmerkend voor Felien is haar vermogen om mensen te lezen. Dit combineert ze met een scherpe vraagstelling. Laat je niet voor de gek houden door haar zorgzaamheid, haar trainingen zijn zweten geblazen!

Kennismaken

Zet nu de eerste stap.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.