Trainingen

De krachtige routine
met diepgang

Natuurlijk kom je bij ons voor die workout. Fit zijn, je sterk voelen en prachtige prestaties. Toch stopt het daar niet. Fysieke fitheid volgt namelijk na mentale fitheid. Een training is pas effectief, als hij op maat is voor jou. Én de training moet echt een routine worden. Wij bieden je de handvatten. Benieuwd welke dat zijn?

Coaching

fysiek en mentaal in balans

Kenmerkend voor The Port is onze intuïtieve coaching nadat de mentale barrière is opgeheven. Dit gebeurt vaak als je fysiek getest wordt, bijvoorbeeld tijdens een training. Fysiek en mentaal in balans zijn betekent vaak een positieve kettingreactie op allerlei vlakken. Niet alleen op fitheid-, maar bijvoorbeeld ook op werk- of relationeel gebied.

Maatwerk

Trainen naar jouw wensen

Personal Training is 'personal'. Bij The Port ligt de focus dus helemaal op jou als lid. Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Waar wil je naartoe? Deze vragen bepalen de invulling van jouw training en ons voedingsadvies. Klaar voor jouw succesverhaal?

Efficiënt

30 minuten helemaal voor jou

We kunnen ons voorstellen dat je al best een druk leven hebt. Een trainingsroutine opbouwen kan dus een uitdaging zijn. Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Parkeer voor de deur, train 30 minuten, pak een handdoek en stap onder een van onze heerlijke regendouches. Klaar om de dag te vervolgen!

Kennismaken

Zet nu de eerste stap.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanbod

Jouw weg
naar succes

🙏

Samen sterk

Groepstraining met bedrijf of vrienden

👊

Vol gas

3x per week trainen

⏱️

Blijven komen

2x per week, individueel

⚡️

Kort en krachtig

1x per week, individueel